Pareri fotoliu Tudor (Wenge), Dedeman

Dedeman vinde astfel de fotolii numite Tudor, de tip Wenge, pretul fiind de 240 lei, varianta cu stofa, si de circa 190 lei, varianta din imitatie de piele.

Dimensiunile sunt destul de mici, latime totala: 67cm, inaltime totala: 68cm, latime sezut: 45cm.

Fotoliile sunt fabricate la o firma din Bacau si practic Dedeman le importa de acolo. Este posibil sa nu gasiti in magazin culoarea care va place, in acest caz, este nevoie sa dati comanda si sa asteptati circa o saptamana pana va vine fotoliul.

Materiale

Fotoliul este destul de usor, poate fi transportat foarte usor.
Nu are roti, are niste picioruse fixe.
Materialul poate fi stofa sau imitatie piele. Cele din stofa au un material destul de catifelat.
Constructia este din lemn.
Sezutul este realizat dintr-un material tip spuma cu memorie. Isi pastreaza forma.

Fotoliul este destul de rigid, chiar daca va asezati in orice pozitie, acesta ramane rigid, nu da semne ca se misca ceva pe la incheieturi.


Confort

Aceste fotolii datorita marimii sunt bune in general doar pentru o persoana de pana in 1.70. Peste aceasta inaltime, fotoliul este prea mic pentru a va tine spatele. Si astfel dupa o ora de stat pe el, apar dureri de mijloc.
Nici sezutul nu este foarte lat, asadar, doar o persoana de pana in 1.70 poate sta in conditii bune pe el.

O observatie ar fi ca sezutul este complet drept. Ar fi fost ideal sa fie cu o idee inclinat spre spate, astfel incat sa nu avem senzatia ca alunecam in fata.

Daca aveti mai mult de 1.70, fotoliul nu este deloc in regula. Vor aparea dureri de mijloc si nu veti sta confortabil pe el sub nici o forma.
Sezutul are si el o inaltime destul de mica si o persoana mai grea va atinge datorita presiunii, partea de sub sezut, unde vine lemn. In concluzie, nu va fi foarte moale de stat pe el. Daca aveti pana in 75 de kg, maxim 80, ar fi in regula.

Ca si culori, ar merita varianta pe gri deschis, portocaliu sau maro (daca va plac culorile mai inchise).

Insistati sa il cumparati online, astfel incat sa aveti posibilitatea de a il returna in caz ca nu va este confortabil sau nu va place.
In prima saptamana se va simti un miros usor de mobila noua. Unele persoane pot fi afectate de asa ceva. Ar fi bun ca atunci sa il tineti intr-o camera separata pe care sa o puteti aerisi mai mult timp.

Cumpara fotoliu Wenge

Gasiti astfel de fotolii si la EMAG.

ADAUGA UN COMENTARIU: